CYBER SECURITY BRUSSEL

Dit project is afgerond, maar wij houden u graag op de hoogte van toekomstige reizen naar deze bestemming.

Van 25-27 juni organiseert handelsroute.nl in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Brussel en Digital Gateway een missie naar België.
 
Doel van de missie is het bijeenbrengen van bedrijven die zich bezig houden met cyber security.
 
“De wereldwijde waarde van de cybersecurity markt wordt in 2020 al op 163 miljard euro geschat, een groei van 18% ten opzichte van 2015. Deze groei biedt kansen voor Nederlandse bedrijven die nu al concurrerende diensten en producten aanbieden” , stelt het Nederlands Ministerie van Economische Zaken.
 
Nederland is koploper als het gaat om digitale infrastructuur en IT-oplossingen. Het internet raakt vrijwel alles in ons dagelijks leven, met alle risico’s van dien.
 
We hebben ook dagelijks in persoonlijk en professionale leven te maken met toenemende cybercrime. En dit stopt niet bij de landsgrenzen. Centraal binnen deze missie staat hoe kunnen we van elkaars best practices leren, hoe kunnen we samenwerken om persoonlijke en zakelijke risico's te beperken.
 
Een groep van Nederlandse afgevaardigden uit de digitale infrastructuur en ICT zullen afreizen naar Brussel, om bedrijven te bezoeken, voor 1-op-1 introducties en het deelnmen aan ronde tafelsessies. Zowel beleidsmatige als commerciele oplossingen worden uitgewisseld. Deze missie is de eerste aanzet tot kennismaking en toekomstige samenwerking.
 

 

 
 
BRUSSEL

25 t/m 27 Jun. 2018
Nederlandse Ambassade Brussel e.o.
Kortenberglaan 4-10 1040 Brussel
https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/belgie