LONDON DIGITAL 2016

Dit project is afgerond, maar wij houden u graag op de hoogte van toekomstige reizen naar deze bestemming.

De Nederlandse digitale infrastructuur markt is misschien volwassen, over de grenzen is er nog volop te doen voor bedrijven in de hosting, security en dataopslag.

Om de huidige Nederlandse koplopersrol maximaal te benutten wordt er komend jaar een uitgebreid internationaal programma voor deze sector georganiseerd met onder andere, missies naar de UK, VS, Duitsland en China .

handelsroute.nl zal een deze missies in samenwerking met DINL uitvoeren. Deze missies zullen inhoudelijk bestaan uit:
  • Ter plaatse opbouwen van marktkennis;
  • Uitbreiden van je lokale netwerk;
  • En het bezoeken aan beurzen en bedrijven.
De reizen staan open voor leden en niet-leden van DINL.

LONDEN
Onze eerste stop is London. Londen is een van de belangrijkste financiële centra in de wereld en heeft de hoogste concentratie Fintech bedrijven in de wereld. Ook beschikt deze stad over ’s werelds grootste internationale luchthaven en heeft Groot Londen bijna net zoveel inwoners als Nederland.

Met een waarde van 27 miljard dollar is London’s ICT markt de grootste in Europa. De overheid investeert sterk in deze sector en heeft 1,7 miljard pond beschikbaar gesteld voor het Broadband Delivery UK programma om zo supersnel broadband (24Mbps+) services in 95% van het land te krijgen in 2017/18.

Verder zijn er allerlei tech hotspots en platformen om talent, kennis en infrastructuur beter te clusteren, zoals Londen’s Tech City UK met meer dan 1,300 technologiebedrijven.

Gordon Innes, CEO van London & Partners zegt over het Londense tech eco-systeem: “Over the last decade foreign investment in London has gone through the roof and the tech sector is now leading the way. Companies from all over the globe want to establish a base here because we have the best access to finance and markets, an incredibly talented workforce and overall first-class conditions in which to do business.

Genoeg aanknopingspunten om deze markt nader te bekijken en gezamenlijk op zoek te gaan naar de kansen.

Programma
Prijs en registratie
Direct naar het registratieformulier
LONDEN

13 t/m 15 Apr. 2016
Londen
38 Hyde Park Gate, London SW7 5DP, United Kingdom
http://unitedkingdom.nlembassy.org/