ECOMMERCE SWEDEN

Dit project is afgerond, maar wij houden u graag op de hoogte van toekomstige reizen naar deze bestemming.

Conferentie, netwerken en Holland Business Point
Van 8-11 mei zullen we afreizen naar Stockholm Zweden voor een handelsmissie inclusief conferentie en Holland Business Point.

Deze handelsmissie is speciaal gericht op e-commercepartijen en sales verantwoordelijken binnen hosting/datacenters. De missie geeft een goed beeld van de digitale infrastructuur en e-commerce markt in Zweden en biedt voldoende mogelijkheden om uw zakelijke netwerk in Zweden uit te breiden.

Tijdens deze missie zullen we 2 dagen doorbrengen op de Nordic eCommerce Summit. De overige tijd besteden we voornamelijk aan bedrijfsbezoeken. Op basis van de wensen van de deelnemers worden deze bezoeken ingepland.

Op de e-commerce summit kunt u gebruik maken van het volledige conferentie en workshopaanbod. Daarnaast beschikken we over een gezamelijk expo-plek waar we enerzijds de boodschap Holland; Digital Gateway uitdragen en anderzijds uw bedrijfsbranding tot zijn recht laten komen.

Zweedse eCommerce markt
In juni 2016 verscheen een rapport van de Boston Consulting Group waarin Zweden wordt aangemerkt als 1 van de frontrunners in de digitale infrastructuur. Het eGDP voor 2015 bedraagt al 8,4% van Zwedens totale GDP en er wordt sterk ingezet op de groei van dit cijfer. Echter de investeringen van lokale publieke en private partijen in digitale infrastructuur zijn de afgelopen jaren gedaald en er is een sterke noodzaak tot het aantrekken van internationale investeringen. Zeker met de groei van concurrerende landen.

Aanmelden
STOCKHOLM

8 t/m 11 May. 2017