VNO-NCW west en JMI Dubai 2022

15-20 march 2022
Dubai

In opdracht van het DGA netwerk van VNO-NCW West en Jong Management Internationaal organiseert handelsroute.nl een ondernemersreis naar Dubai van 15-20 maart 2022.

We bezoeken uiteraard de World Expo en het bijzonder architectonisch vormgegeven Nederlandse paviljoen. Dit paviljoen belichaamt het door Nederland gekozen thema ‘uniting water, energy and food’ en laat de verbinding zien die Nederland weet te leggen tussen duurzame energie, watermanagement, agricultuur en circulariteit. Het is ontworpen als een circulair klimaatsysteem waarin bezoekers zich kunnen onderdompelen in stilte, warmte, koelte, licht, duisternis, agricultuur en water. Een sterk staaltje Nederlands vakmanschap.


Naast de World Expo leggen we uiteenlopende bedrijfsbezoeken af. We laten ons inspireren door robotica in de haven van Dubai en brengen een bezoek aan Solar Park, het grootste zonne-energiepark ter wereld.


Prijs en registratie

Registratie is open tot en met 31 december 2021, aanmelding staat open voor leden van VNO-NCW West en Jong Management leden. Via VNO-NCW West en Jong Management is de uitnodiging inclusief deelname informatie aan de leden verstuurd. 

Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie over dit projecten of andere projecten: info@handelsroute.nl