JMI Ondernemersreis Taiwan en Thailand

13-20 april 2024


In opdracht van Jong Management Internationaal organiseert handelsroute.nl samen met lokale partners een ondernemersreis naar twee snelgroeiende economische bestemmingen in Azië; Taiwan en Thailand. 

We starten de reis in Taipei - Taiwan. Door de jaren heen heeft Taiwan zich ontwikkeld tot een sterke economie, gedreven door technologie en innovatie, momenteel de 2e exportmarkt in Azië voor Nederland. Taiwan wordt gezien als een van de tijgers van Azië, samen met Singapore, Hong Kong en Zuid Korea. Met name in de high tech sectoren liggen veel kansen voor Nederlandse ondernemers en in het programma zal dit ook voornamelijk aan bod komen. Taipei is een enorme stad en zakelijk centrum van Taiwan. We hebben een lange reis achter de rug en de jetlags richting Azië zijn over het algemeen pittig. Taipei is een dynamische stad met genoeg interessante bezoekenmogelijkheden, het programma zal daarom vooral op bedrijfsbezoeken en het leren kennen van de zakencultuur in Taipei worden gericht.

 

Op woensdag reizen we door naar Thailand, hier bezoeken de Bangkok, de levendige en dichtbevolkte hoofdstad van Thailand en reizen we vervolgens door naar Amata City Chonburi, dat fungeert als een vooraanstaande industriële zone in het EEC gebied en infrastructuur en faciliteiten biedt ter ondersteuning van diverse productie- en zakelijke activiteiten. Tot slot sluiten we ons programma af in Bangsaen Beach, een populaire kustbestemming het dichtst bij Bangkok en handig in de buurt van Pattaya en erkend als een attractie van wereldklasse.

 

Voor het programma in Thailand werken we nauw samen met NTTC, Netherlands Thai Chamber of Commerce.

De programmering wordt afgestemd op de deelnemersprofielen. 
Voor meer informatie en deelname kan contact worden opgenomen met handelsroute.nl via jessie@handelsroute.nl 

Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie over dit projecten of andere projecten: info@handelsroute.nl