JMI ONDERNEMERSREIS COLOMBIA

Van 8 - 15 november 2020 organiseert handelsroute.nl in samenwerking met Holland House Colombia een ondernemersreis voor Jong Management Internationaal.

Tijdens deze reis zullen we in een week tijd de steden Bogotá, Medellín en Cartagena bezoeken en de deelnemende bedrijven meenemen in de zakelijke kansen die Colombia te bieden heeft.
Met een gunstige ligging in Latijns-Amerika, een open handelsklimaat en een rijke cultuur is Colombia een logische keus als handelspartner voor Nederland. Als een van de CIVETS (Colombia, Indonesië, Vietnam, Egypte, Turkije en Zuid-Afrika) landen, de groeilanden van de toekomst, staat Colombia meer dan ooit op de radar als opkomende economie.

Colombia is een van de belangrijkste landen als het gaat om voedselproductie voor de wereldbevolking, daarnaast heeft het land als tweede meest biodiverse land in de wereld enorme mogelijkheden als het gaat om circulaire economie en innovatie.

Laat je inspireren door de groeiende economie van Colombia en de zakelijke kansen die het land te bieden heeft. Op deze projectpagina vind je meer informatie.
 

 
JMI
BOGOTA

8 t/m 15 Nov. 2020
Calle 90 No 19 – 41 Oficina 801 Edificio Quantum. Bogotá – Colombia

TOEVOEGEN AAN AGENDA