Handelsmissie agrosector naar Harvest Money Expo in Oeganda

19-25 february 2024


Bent u actief in de landbouwsector? En bent u benieuwd naar de kansen en mogelijkheden van ondernemen in Oeganda? Ga dan van 19 tot en met 25 februari 2024 mee met de handelsmissie naar Oeganda. Tijdens deze handelsmissie bezoeken we het evenement Harvest Money Expo.

 

Meer dan 70% van de huishoudens in Oeganda is afhankelijk van landbouw. De agrarische sector in Oeganda en de rest van Oost-Afrika groeit snel. Hierdoor is de vraag naar technologie en vakkennis aanzienlijk gestegen in de afgelopen decennia. Dit geldt voor sectoren als tuinbouw, aardappelen, zuivel, aquacultuur en pluimvee. En ook voor ondersteunende sectoren zoals diervoeder, landbouwmachines en -apparatuur. 

 

Op het programma van deze handeslmissie staat onder andere een ontbijt met de Netherlands Uganda Trade and Investment Platform (NUTIP), veld bezoeken, Netwerkreceptie verzorgd door de Nederlandse Ambassade, matchmakingsessies en deelname aan de Harvest Money Expo – NL Village.

 

Mocht u meer informatie willen over deze handeslmissie naar Uganda, neem dat contact op met handelsroute.nl. Deze handelsmissie wordt in opdracht van RVO door handelsroute.nl uitgevoerd.

 

 

 

Meer informatie

Neem contact op voor meer informatie over dit projecten of andere projecten: info@handelsroute.nl